Het is soms moeilijk om naar buiten te brengen wie je van binnen bent, bang voor oordelen van anderen, niet geaccepteerd worden, anders zijn of wat de redenen ook zijn. En dit is waardoor je jezelf kwijt raakt. Ook ik ben hier doorheen gegaan. Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Tijdens de sessies nodig ik jou uit om vanuit het licht in jou naar binnen te kijken, daar waar eigenlijk al jouw antwoorden al klaar liggen te wachten op jou, wie jij daadwerkelijk bent en waar jij daadwerkelijk voor wilt gaan staan in jouw leven. En het allerbelangrijkste wat jou in de weg staat.

We werken laagje voor laagje en elke sessie is anders, Ik werk als holistisch coach en zet daarbij diverse behandelingen in die op dat moment en voor jou het beste passen.

Na deze fase maken wij vanuit jouw inspiraties keuzes en besluiten we hoe in beweging te brengen met wat jou inspireert en heel belangrijk met wie jij daadwerkelijk bent. Leven is verandering en beweging. Ik daag jou dan uit om uit je vaste patronen te stappen en alleen maar gaat werken met wat jij daadwerkelijk wilt en wie jij bent. De drempels die je daarbij tegenkomt kunnen je tegenhouden maar je kan ze ook zien als een uitdaging om een nieuwe fase in te gaan en het leven te bekijken in een ander perspectief.

Samen gaan we aan de hand van opdrachten steeds een stukje dichter naar jouw “nieuwe ik”. Je energie gaat stromen, het donkere maakt plaats voor licht, je kiest en handelt en ervaart het plezier van weten dat het klopt wat je doet.

Ben jij klaar om een transformatie te ondergaan?
Ben jij klaar om de Godin in jezelf te vinden en van haar te houden?
Ben jij klaar om alle laagjes af te pellen die jouw remmen?
Ben jij klaar om samen met mij het licht in jezelf te vinden en naar buiten te stralen?
Ben jij klaar om te leven waar jij voor staat, zonder angst, zonder oordeel maar in liefde?
Ben jij klaar om eindelijk te doen wat jij altijd al wilde doen?
Ben jij klaar om van jezelf te houden, van jouw keuzes en in je kracht te gaan staan?
Ik ben bereid om dit samen met jou te doen, je hoeft het niet alleen te doen maar wel uiteindelijk zelf. Het is een weg van vallen en opstaan en nooit opgeven met elke stap vooruit die jij gemaakt hebt!
Dit is een 3 maanden traject.

Rooster

U kunt reserveren via het formulier of telefonisch op 06 822 229 12.

Prijs

  • Coaching “I am Light”
    698 euro
    • Inclusief all in faciliteiten bij Aphrodite

Reseveren