Ben jij op zoek naar meer rust en balans in je leven? Dan ben je bij Aphrodite Lifestyle op het juiste adres. Want wij geven Yin Yoga met net dat beetje extra. Bij Yin Yoga werken wij met het bindweefsel en niet met spierkracht.

Hoe bereik je dit. We blijven 2 tot 3 minuten in een houding en ontspannen al onze spieren, je keert dus echt naar binnen in jezelf, en in dit proces bereik je de bindweefsel. Ook wordt er in de houdingen gewerkt met een natuurlijke ademhaling en de energiebanen.

Er wordt veel in beweging gebracht dus het kan zijn dat je emoties ook vrijkomen. En dit is een prachtig proces van heling. Je hoeft niet lenig te zijn wat de meesten denken bij Yoga, dit is een meditatieve vorm van Yoga.

Ik werk met kleine groepen en in die 3 minuten ben ik echt persoonlijk met jullie bezig, en om jullie net even dieper in jezelf te brengen gebruik ik de planetary gongs, sansula, koshi bells, oceandrum, crystal bowls, chakra klankschalen en etherische oliën. Al met al een journey in jezelf.

Wat is net dat beetje extra? Ik neem extra tijd voor de eindontspanning “Savasana”, deze doe ik alleen met de Planetary Gong.

Witchy Yoga

Wat kan ik verwachten van een Witchy Yogales:
Wat ik doe is eigenlijk jou heel diep daar naartoe brengen, blokkades, trauma’s, al die dingen die jij weggestopt hebt maar waar je toch in het dagelijkse leven last van hebt en een grote rol spelen in je dagelijkse dingen, en wat zich vaak uit in fysieke klachten, depressieve gevoelens, stemmingswisselingen, paniekaanvallen, angstgevoelens en ga zo maar door. En op dat plekje breng ik beweging en bewustzijn waar aan gewerkt mag worden en geheeld mag worden.

De yogahouden zijn in mijn lessen geen primaire onderdeel van de les, mijn lessen draaien echt om het naar binnen gaan “Innerwork” en “Pathwork”, wij starten altijd met 15 tot 20 minuten met een diepe liggende ontspanning, Yoga Nidra, dit doe ik omdat als vrouwen binnenkomen ze nog erg met van alles in hun hoofd zitten, werk, kinderen, was, boodschappenlijstje en noem maar op. Zou ik hier niet mee beginnen dan zou ik jou niet diep genoeg kunnen brengen om daar te gaan waar de healing mag plaatsvinden, dan zou je nog de hele les in je hoofd zitten. Na deze Yoga Nidra heb ik jou al ergens gebracht waar bij jou beweging is gebracht, en dan gaan wij dmv Yin houdingen nog een stukje dieper.

Mijn lessen bereid ik nooit voor omdat ik werk met de totale energie die er in die les aanwezig is, sta niet raar te kijken als ik jou vraag om te ruilen met een andere dame, ik wil dat je mij vertrouwd en weet dat ik dit doe om de energie beter te laten stromen voor jezelf en de anderen. In mijn lessen kan je bodyprayers, intenties, nieuwe/volle maan rituelen, ook doen we heel veel rituelen van loslaten door bv op een laurierblad te schrijven en symbolisch verbranden en nog veel meer, ook vind je mij vaak smudgend in de ruimte. Dit is waarom mijn lessen langer dan 75 minuten duren, ik neem de tijd en geef je echt persoonlijke aandacht en jij gaat pas de deur uit als jij er klaar voor bent.

Rooster

Maandag – 09:30 – 10:45 uur Witchy Yoga & 19:45 – 21:00 uur Witchy Yoga
Dinsdag – 19:45 – 21:00 uur Nidra Yin Yoga
Donderdag – 09:30 – 10:45 uur Witchy Yoga
Vrijdag – 09:30 – 10:45 uur Witchy Yoga
Zaterdag – 09:30 – 10:45 uur Witchy Yoga

U kunt reserveren via het formulier of telefonisch op 06 822 229 12.

Prijs

 • Losse les
  15 euro
  • Voor volwassenen
  • Duur: 60 tot 75 minuten
 • Rittenkaart 5 lessen
  55 euro
  • 3 Maanden geldig

Reseveren